TUBE & STEEL İSTANBUL 2019 FUARI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl ilk kez düzenlenen TUBE & STEEL İstanbul; Boru,  Profil, Tel, Çelik, Üretimi ve Teknolojisi İhtisas Fuarı, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Çelik Boru İmalatçıları Derneği, Çelik Federasyonu, Çelik Dış Ticaret Derneği, SteelOrbis, Türk Çelik İhracatçıları Birliği, Türk Yapısal Çelik Derneği, Yassı Çelik İhracat ve Sanayicileri Derneği iş birliği ile 17-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da, Wire Tech İstanbul; Tel Üretimi ve Teknolojileri İhtisas Fuarı’yla eş zamanlı olarak düzenlendi.

Ülkemizin konusunda merkez güç olma hedefiyle hazırlanan Tube & Steel İstanbul Fuarı, 17 ülkeden 147 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleştirildi. Sektörün önemli derneklerini ve kuruluşlarını ilk kez tek çatı altında toplayan fuar, dünyanın 5 kıtasında 70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmek ve yeniliklerini sergilemek isteyen katılımcılar için yeni iş birlikleri kurma imkânı sağladı.

‘’YENİ İHRACAT NOKTALARI YARATAN FUAR; TUBE & STEEL İSTANBUL FUARI’’
Türk çelik sektörünün ihracat potansiyelini artırmak ve küresel düzeyde sürdürülebilir bir rekabet gücüne erişmek hedefine önemli katkılar sağladığına inandığımız TUBE & STEEL Fuarı, TÜYAP’ın Moskova, Sofya, Üsküp, Tahran, Kahire ve Tiflis’de bulunan yurt dışı ofisleri aracılığıyla Bulgaristan, Çin, Filistin, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, İran, İsrail, İtalya, Kosova, Makedonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Tunus ve Ürdün’den gelen ve fuarda ağırlanan alım heyetleriyle beraber, 5 kıtadan, 67 ülkeden toplam 6.959 profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirdi.

Fuar sırasında uygulanan anket sonuçlarına göre, katılımcıların %87’si fuardan memnun olduklarını ve %85’i gelecek yıl fuara yeniden katılacaklarını belirttiler. Fuar sonrasında uygulanan online ziyaretçi anketlerine göre ziyaretçilerin %90’ı fuardan memnun olduklarını ve %91’i gelecek yıl fuarı yeniden ziyaret edeceklerini belirttiler.

Bir sonraki Tube & Steel İstanbul Fuarı hakkında detaylı bilgi için fuar web sitesi ziyaret edilebilir:  www.tubeandsteelistanbulfair.com
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN